Мнения на пациенти с раздразнено дебело черво за д-р Стефан Митев и приложеното лечение

В този раздел ще намерите отзиви на мои пациенти свързани с диагностиката, лечението и контрола на раздразнено дебело черво.

1. Раздразнено черво протичащо с ежедневно подуване на корема и дискомфорт

Цеци, 37г – адвокат

адвокат с раздразнено дебело черво

Здравейте д-р Митев, пиша Ви, за да информирам как се развиват нещата при мен.

Четвърта седмица съм в съда и делото е към края си. Невероятно, но факт – четвърта седмица не съм имала никакви проблеми с корема си. Не съм имала подуване, нито болки. От няколко дни си мисля, че е направо невероятно.

Вече съм напълно убедена, че бяхте прав. Явно изобщо не осъзнавам стреса и ефекта му върху моите симптоми. В съда вече се чувствам спокойна и явно всичко това ми се отразява добре.

Направо не мога да повярвам, че 4 седмици аз нямам никакви проблеми.

Който не вярва, може да говори с мен – готова съм да споделя историята си.

Много съм щастлива, когато знам, че нямам друго заболяване.

Безкрайно съм Ви благодарна за всеки съвет, грижа и помощ, която ми оказвате.

Ще се радвам да помогна с каквото мога. Ще говоря и ще съдействам. Сигурна съм, че хората сами ще се убедят в правотата Ви, както се убедих аз.

***

2. Раздразнено черво причиняващо ежедневен дискомфорт

Лора, 20г – студент

В продължение на няколко години страдах от проблеми с корема.
Не можех да си обясня причината за това. Много често симптомите се появяваха, когато бях в стресова ситуация, от притеснение или когато бях неспокойна. Реших да потърся медицинска помощ, когато осъзнах, че този проблем пречи на ежедневието ми.

Бях диагностицирана със синдром на раздразненото черво и няколко лекари ми предписваха различни медикаменти, но всичко беше без ясен положителен резултат. Много от тях ме успокояваха, че състоянието ми не е опасно и че не трябва да се притеснявам, но това не ме караше да се чувствам по-добре.

След консултацията ми с д-р Митев, разбрах, че има и други методи да се справя с този синдром. След едномесечно лечение мога да кажа, че подобрението е осезаемо. Симптомите започнаха да изчезват и самата аз се чувствам по-спокойна. Вярвам, че има възможност да си възвърна стария начин на живот.

 

3. Раздразнено черво, недиагностицирано от години

Мая, 35г – военен служител

Д-р Митев е единственият лекар, който успя да постави точна диагноза.

 

4. Силно влошено качество на живот поради раздразнено черво

Славина, 20г – студент

Моят проблем се появи по-упорито преди около 6 години, сега съм на 20, тогава съм била на 14. В какви ли не кризисни ситуации съм изпадала, на какви ли не лекари съм била, какви ли не процедури и изледвания са ми правени и всеки вдига раменете и ми казва, че съм напълно здрава и нищо ми няма. С времето започнах да се затварям в себе си, да се страувам да ходя на екскурзии, да излизам с приятели, проблемът с корема ми беше като основна мисъл,не спирах да мисля за него. Постоянно се съобразявах какво ям и какво пия. Бях стигнала 38 кг, а коремът все надут. Но благодарение на д-р Митев и доцент Везенков, днес водя пълноценен живот, ям каквото си пожелая, излизам с приятели ,веселя се, съвсем съм забравила проблема си. За един месец те направиха чудо.

 

Прочетете още истории на пациенти във форума на сайта.